Xiaomi matkapuhelinkotelot ja tarvikkeet | CaseOnline.fi

XIAOMI

XIAOMI

Xiaomi Inc on Kiinan suurin matkapuhelinten valmistaja ja myyjä. Yritys perustettiin vuonna 2010, ja sen pääkonttori sijaitsee Pekingissä. Yhtiö julkisti ensimmäisen matkapuhelimensa vasta vuonna 2011 ja on sittemmin laajentunut ohittaen sekä Samsungin että Applen Kiinassa myytyjen yksiköiden määrässä. Xiaomi-puhelimet tulivat myyntiin Euroopassa vuonna 2016.

XIAOMI SUOJAKUORI

Meillä on verkkokaupassamme runsaasti suojaa Xiaomi-puhelimille. Mobiilikotelot kaikissa muodoissaan ja väreissään. Kännykän takaosa ja reunat ovat hyvin suojattuja älypuhelimella. Mallin mukainen kansi ei vaikuta puhelimen toimintoihin. Kotelossa on reiät nappeille, kameralle ja latausliittimelle. Pehmeä silikonikuori parantaa puhelimen pitoa. Läpinäkyvät kuoret antavat tyylikkään ilmeen.

XIAOMI LOMPAKKOKOTELO

Puhelimen kotelon kanssa olet aina täydellinen, lompakko ja matkapuhelin yhdessä. Mobiililompakossa on sekä korttipaikat että setelitaskut, joissakin koteloissa joskus myös kolikkolokero.
Tutustu laajaan kotelovalikoimaamme, niin löydät varmasti sinulle ja puhelinmalliisi sopivan mobiililompakon. Jos mobiililompakko on mielestäsi iso, meiltä löytyy myös muita kotelomalleja, esimerkiksi korttilokerolla kuoren takana. On myös kaulassa roikkuvia variantteja.

XIAOMI NÄYTÖNSUOJA

Meillä on näytönsuojat ja näytönsuojat useissa eri versioissa ja materiaaleissa, kuten karkaistu lasi ja pehmeämmät materiaalit kaikkiin Xiaomi-puhelimiin. On tärkeää suojata kallis näyttö lialta, naarmuilta ja ulkoisilta vaikutuksilta, koska näyttö on kallis ja hauras. Vältä kalliita korjauksia karkaistu lasi näytönsuoja on hyvä vaihtoehto.