Osta kellotarvikkeita Polar Ignite sarjaan

Polar Ignite sarja

Polar Ignite sarja

Astu tulevaisuuden kuntoon Polar Ignite sarjan avulla. Nämä älykellot eivät ole vain kuntokelloja, vaan ne ovat kumppaneitasi terveellisempään elämäntapaan. Polar Ignite on vedenpitävä ihme, jossa on edistynyt ranteeseen perustuva syke ja integroitu GPS, joka opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää.

Polar Ignite uusi kuntoiluaalto

Tämä on Ignite sarjan ensimmäinen malli. Tämä vedenpitävä älykello on enemmän kuin kello, se on uuden sukupolven harjoituskumppani, joka on suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään todelliset potentiaalisi ja työntämään rajojasi oikealla tavalla. Polar Ignite on varustettu edistyneellä ranteeseen perustuvalla sykemittauksella ja sisäänrakennetulla GPS:llä, joka antaa täydellisen kuvan päivästäsi. Se on kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen ja hyvinvointiin, jossa keskitytään yleiseen elämäntyyliisi pelkän fyysisen toiminnan sijaan.

Polar Ignite 2 on eleganssin ruumiillistuma

sm Se on älykäs ja helppokäyttöinen. Se on monipuolinen toimiva älykello, joka sopii täydellisesti mihin tahansa urheiluun tai elämäntapaan. Harrastatpa mitä tahansa harjoittelua tai vapaa-ajan toimintaa, Polar Ignite 2 on täydellinen harjoituskumppanisi.

Polar Ignite 3 vie sen askeleen pidemmälle

Tässä hienossa älykellossa on upea korkearesoluutioinen AMOLED-näyttö, joka on kirkas, elävä ja värikäs. Sen muotoilu huokuu hienostuneisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä ulko- että sisäympäristöihin. Mutta se on enemmän kuin vain tyylikäs älykello, Polar Ignite 3 myös seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi, laskee askeleita ja tarkkailee kulutettuja kaloreita. Polar sarjan parhaan 24/7 sykemittauksen ansiosta se on todella hyvinvoinnin majakka.

Polar Ignite 2 ja Ignite 3 on yli 150 urheiluprofiilia, ja ne sisältävät työkaluja harjoitusten seurantaan ja motivaation ylläpitämiseen. Ne muuttavat kehotietosi tärkeiksi oivalluksiksi, mikä auttaa sinua tekemään tarvittavat muutokset terveellisempään elämään. Nämä älykellot ovat täydellisiä kumppaneita kuntoilumatkallesi joogaharrastajista kuntosalilla kävijöihin.

Polar Ignite sarjan lisävarusteemme on suunniteltu parantamaan kokemustasi. Silikonista, nahasta, ruostumattomasta teräksestä valmistetuista kellorannekkeista titaaniin ja muihin lisävarusteisiin sinulla on vapaus muokata älykelloasi tyylisi ja mieltymystesi mukaan. Polar Ignite kellosi voi olla yhtä ainutlaatuinen kuin harjoitusmatkasi.

Onpa sinulla Polar IgniteIgnite 2 tai Ignite 3, et vain osta kelloa, vaan sijoitat terveyteen. Tutustu laajaan valikoimaamme Polar Ignite kellosi rannekkeita, näytönsuojaimia, latauskaapeleita ja suojakuoria.

Uppoudu Polar Igniten maailmaan, jossa tyyli kohtaa toiminnallisuuden. Kellon rannekkeet ovat enemmän kuin vain lisävarusteita. Mukauta älykellosi persoonalliseen tyyliisi.

Silikoninen Polar Ignite kellon ranneke

Nämä nauhat on valmistettu sileästä ja kestävästä silikonista, ja ne on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, joten ne sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliisi. Nämä nauhat ovat saatavilla sekä yksivärisinä että kaksisävyisinä, ja ne lisäävät väriä kuntomatkallesi ja tekevät siitä yhtä esteettisesti miellyttävän kuin fyysisesti palkitsevan.

Mukavuus on suunnittelufilosofiamme ytimessä. Rannekemme tarjoavat tiukan ja mukavan istuvuuden varmistaen, että kellosi on turvallinen harjoittelusi aikana. Ulkoasun muuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Bändeillämme voit muuttaa tyyliäsi mielialaasi, asuun tai jopa harjoitteluun sopivaksi. Ne eivät ole vain siteitä, ne ovat osoitus yksilöllisyydestäsi ja sitoutumisestasi terveyteen ja hyvinvointiin.