Lisävarusteet Garmin Vivoactive sarjaan

Garmin Vivoactive sarja

Garmin Vivoactive sarja, paras juoksukumppani.

Harjoitteletko maratonia varten vai rakastatko vain kävelyä? Meillä on kellotarvikkeet koko Garmin Vivoactive sarjaan. Garmin Vivoactives on tarkoitettu kaikentasoisille juoksijoille. Hyödynnä reaaliaikaisia ​​mittareita, kuten vauhtia, matkaa ja sykettä. Hanki etumatka harjoitteluasi ohjaavien analytiikan avulla. Data on enemmän kuin numeroita, se on suorituskykysi perusta.

Maailmassa, jossa yksityiskohdilla on väliä.

Rannepohjainen sykemittari seuraa kestävyyttäsi. Ei enää rintahihnoja, vain yksinkertaisia ​​oivalluksia. Paranna kuntoasi VO2 max arvioiden avulla. Tunne kehosi maksimaalinen hapenottokyky ja harjoittele älykkäämmin. Henkilökohtainen palautteesi optimoi jokaisen harjoittelun. Tavoitteesi ovat ulottuvillasi.

Garmin Vivoactive hyvin rakennettu älykello

Garmin Vivoactive on rakennettu kestämään ja tarjoaa kestävyyttä, johon voit luottaa. Akun kesto on tässä pelin muuttaja. Unohda päivittäinen lataus. Jotkut mallit kestävät jopa kaksi viikkoa älykellotilassa. Peruuttamiseen liittyy vähemmän aikaa ja enemmän aikaa toiminnallesi.

Oletko koskaan tuntenut olosi eksykseksi harjoituksissasi? Garmin Connect on on demand valmentajasi. Synkronoi tietosi ja hanki räätälöityjä harjoituksia suoraan laitteellesi. Löydä uusia reittejä GPS toiminnon avulla, jotta et koskaan kyllästy tai eksy. Seuraa saavutuksiasi ja jaa ne yhteisön kanssa, joka kannustaa sinua. Garmin Vivoactive sarja on enemmän kuin laite, se on elämäntapa.

Seikkailunhaluisia lenkkejä tai rento lenkkeily.

Sukella maailmaan, jossa teknologia kohtaa urheilullisuuden. Garmin Vivoactive sarja yksinkertaistaa matkaasi pitäen samalla kirjaa aktiviteeteistasi.

Osta kellon rannekkeita ja lisävarusteita Garmin Vivoactive.

CaseOnline viemme Garmin Vivoactive kokemuksesi uudelle tasolle laajan premium kellotarvikevalikoimamme avulla. Tee Garmin Vivoactive muoti ilme laajalla kellonrannekkevalikoimallamme. Valitse sateenkaaren väreistä, materiaaleista ja tyyleistä mielialaasi tai juoksuasuisi sopivaksi. Mukavuus kohtaa kestävyyden jokaisessa kellonauhassa, mikä parantaa harjoitteluasi ja ulkonäköäsi.

Tarvitseeko Garmin Vivoactive näyttösi suojaa? Suojaa sitä ensiluokkaisilla näytönsuojaimillamme. Nauti teräväpiirtotarkkuudesta tinkimättä kosketusherkkyydestä. Näytönsuojaimillamme suojaat kelloa naarmuilta ja lialta.
Keskity lyömään omia ennätyksiäsi, äläkä korjaa rikkinäistä näyttöä.

Mutta odota, siellä on muutakin! Luettelomme sisältää useita muita must have -tuotteita, jotka on suunniteltu maksimoimaan Garmin Vivoactive potentiaali. Latauskaapeleista, sovittimista Garmin Vivoactivein turvassa pitäviin kellonrannekkeihin, meillä on kaikki lisävarusteet, joita et tiennyt tarvitsevasi. Kyse ei ole vain kellon parantamisesta, vaan urheilumatkasi rikastamisesta. Tervetuloa CaseOnline!