Ostaa tarvikkeita urheilukelloille COROS SmartWatch

COROS

Rannekorut ja tarvikkeet Coros-älykelloille

CaseOnline on laaja valikoima rannekoruja ja lisävarusteita Coros-älykelloille.
Löydä edullinen useiden erityyppisten materiaalien ja mallien, silikonirannekkeiden, nahkarannekkeiden, teräsrannekorujen, lasisuojusten tai värillisten suojakuorien joukosta
Tutustu laajaan valikoimaan ja sovita älykellosi suosikkivärisi tai käytännöllisesti. rannerengas, jotta arkielämäsi ja harjoittelusi sujuu tyylikkäästi.

Coros-älykello

Älykello on kannettava tietokone kellon muodossa, nykyään kaikissa älykelloissa on kosketusnäyttö ja se on varustettu erilaisilla sovelluksilla.
Kello on helposti integroitavissa muihin teknisiin laitteisiin, kuten matkapuhelimeen. puhelin, tietokone, langattomat kuulokkeet ja televisio.
Älykellot eivät ole enää pelkkä kello, vaan ne voivat tehdä useimmat asiat, joita nykyaikainen matkapuhelin voi tehdä.
Kello voi toimia digikamerana, barometrina, lämpömittarina, korkeusmittarina, lämpömittarina, kiihtyvyysmittarina, sykemittarina, korkeusmittarina, kompassina, GPS-vastaanottimena, kaiuttimena ja microSD-korttina.
Älykellot kehittyvät jatkuvasti, monien muiden tietokoneiden suunnittelu, akkukapasiteetti ja terveyteen liittyvät sovelluslaitteet.
Coros Wearables Inc, kiinalainen GPS-teknologiaan keskittynyt yritys, joka on erikoistunut harjoitus- ja urheilukelloihin.
Yritys on erikoistunut suunnitteluun. , erikoistuneiden suorituskykyyn keskittyvien GPS-urheilukellojen valmistus ja vähittäismyynti erikoisjuoksuihin: Trail, Trail, Road ja Ultra.
Yrityksellä on myös vakiintunut valikoima älykkäitä pyöräilykypäriä, joissa on turvasuunnitteluominaisuudet vuoristo-, maantie- ja kaupunkipyöräilijöille.
Heidän ensimmäinen älykello nimeltään Coros PACE esiteltiin vuonna 2018
Tervetuloa ostamaan Coros Smartwatch -tarvikkeita CaseOnline.fi