Ostaa tarvikkeita urheilukelloille

URHEILUKELLON TARVIKKEET

ÄLYKELLO, KOTELOT JA LISÄVARUSTEET

CaseOnlinesta löydät rannerenkaita ja tarvikkeita älykellollesi. Meillä on laaja valikoima korvaavia rannekoruja eri materiaaleissa ja väreissä.
Pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaa ja jos et löydä etsimääsi, kirjoita meille sähköpostia. Apple, Samsung, Fitbit, Garmin ja Huawei julkaisevat jatkuvasti uusia älykelloja, mutta pyrimme pitämään tarjonnan linjassa uusien mallien lanseerauksen kanssa. Nykypäivän älykellot ovat kalliita ja hauraampia kuin perinteinen kello, joten meillä on myös erilaisia suojatyyppejä, kuten kuoret, näytönsuojat ja rannekorut sisäänrakennetulla kuorella. Tyylikkäät ja vahvat ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut ovat suosittuja, ja niitä on saatavana useissa eri malleissa.

ÄLYKELLO VAIHTORANNEKE

Meillä on vaihdettavia älykellon rannekoruja eri malleista ja materiaaleista. Silikoniset rannekkeet useissa eri väreissä ja malleissa. Myös kaksi värillistä ja tuuletettua rannekorua.
Vaihdettavat kellorannekorumme ovat mallikohtaisia ja toimitetaan täydellisenä kiinnitysnastalla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut, joiden pituus on säädettävissä, mukana tulee myös työkaluja rannekorun lyhentämiseen. On olemassa magneettirannekkeita, joissa on piilolukko, eli ne on lukittu rannekorun sisään rakennetuilla magneeteilla. Kaikki rannekorumme ovat nikkelivapaita. Nahkaisia rannekoruja on saatavana sekä sprinttilukolla että easyfit-pikakiinnikkeellä. Tervetuloa ostamaan rannekoruja CaseOnlinesta.

ÄLYKELLO KUORI

Meillä on koteloita älykelloille, sekä puskureita että koteloita, joissa on sisäänrakennetut lasisuojat useissa herkullisissa väreissä. Kuori on mallisovitettu ja napsahtaa kellon reunojen yli,
Älykellomme kuoret sisäänrakennetulla lasilla suojaavat koko kelloa naarmuilta, lialta ja iskuilta. Meillä on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kuoria eri malleissa ja väreissä. Älykellon kannen avulla muutat ulkonäköä sinulle sopivaksi. Useimmat kuoret voidaan yhdistää samanvärisen rannekorun kanssa.

ÄLYKELLO NÄYTÖNSUOJA

Suojaa kallis älykello näytönsuojalla. Meillä on sekä pehmeä muovikalvo että karkaistu lasi näytönsuojat. Jotkut näytönsuojat ovat kaarevia ja noudattavat kellon muotoa. Näitä kutsutaan usein 3D-näytönsuojaiksi.

ÄLYKELLO LATAUSKAAPELIT

Kuten puhelimet, älykellojen valmistajat eivät ole vielä sopineet älykellojen yhteisestä latausliittimestä. Siksi tarjoamme älykellollesi erilaisia latauskaapeleita ja sovittimia.
USB-sovittimella älykellon liitäntään voit ladata sen matkapuhelinkaapelilla tai tietokoneelta. Kätevä, jos haluat ladata kelloa töissä tai muualla tai tarvitset varakaapelin. Latauskaapelimme ovat mallikohtaisia.