TARVIKKET TABLETEILLE

TABLETIT

Jo vuonna 1888 Elisha Gray haki patentin elektroniselle laitteelle, joka pystyi tallentamaan käsinkirjoituksen kynällä. 1960-luvun alussa keksittiin RAND-tabletti.
Kannettavia tablet-tietokoneita on ollut olemassa 90-luvulta lähtien, esimerkiksi Gridpad vuodesta 1989 ja Microsoft Tablet PC vuodesta 2001. Jotkut varhaiset valmistajat ovat valmistaneet minitabletteja, joiden näytön koko on välillä 5" 7":iin olivat Samsung Tab ja Google Nexus 7. Kosketuslevystä tuli vuoden joululahja vuonna 2010, ja Apple iPad hallitsi markkinoita vuonna 2011. Vuonna 2012 Apple julkaisi iPad Mini 7,85" -minikosketuslevyn kilpaillakseen Google Nexuksen kanssa. 7.

TABLETIT SUOJAKUORI

CaseOnline myy erilaisia suojakuoria ja suojia kaikille markkinoilla oleville tableteille. Silikonikuoret, nestekuoret ja iskunkestävät kuoret integroiduilla jalustoilla. Meillä on suurin osa tavaroista varastossa. Tabletti, jossa on nykyään yhä suurempia näyttöjä, on hauras ja se tulisi suojata kuorella. Kansi antaa myös hyvän otteen tabletista, joissakin suojakuorissa on sisäänrakennettu teline tai kahva. Meillä on myös lapsille vaahtomuovimaisesta materiaalista valmistettuja kuoria, jotka kestävät putoamisen ja niissä on telineen tavoin kallistettava kahva, mikä on käytännöllistä elokuvia katsottaessa.

TABLETIT TAPAUS

Jos haluat suojata tablettia todella hyvin, kattava kotelo on erinomainen valinta. Kotelon kansi suojaa näyttöä naarmuilta ja lialta, kun taas se voidaan taittaa ylös jalustaksi useisiin eri kulmiin. Meillä on myös vahvemmat kotelot, mutta kääntyvä toiminto tabletin kääntämiseksi vaaka- tai pystysuunnassa. Joissakin koteloissa on olkahihna tai integroitu kahva kuoren takana.
Suojakotelon ansiosta tabletti on todella hyvin suojattu ja sitä on myös helppo kuljettaa mukana.

TABLETIT NÄYTÖNSUOJA

Suojaa tabletti näytönsuojalla, joka on valmistettu karkaistusta lasista tai muovikalvosta, jotta lika ja naarmut eivät pääse kosketuksiin tabletin näytöllä.