Ostaa Sony Xperia 1 V kuori & lompakkokotelo hyvät hinnat

Sony Xperia 1 V

Matkapuhelimen tekniset tiedot

Malli: Sony Xperia 1 V
Mallinumero: XQDQ62/B
Otettu käyttöön: Toukokuu 2023
Näytön koko: 6.5"
Mitat: 165 x 71 x 8.3mm
Paino: 187g

Tervetuloa laajaan valikoimaamme Sony Xperia 1 V mobiilitarvikkeita ja suojakuoria. Paranna älypuhelimesi kokemusta korkealaatuisilla tuotteillamme, jotka on suunniteltu tarjoamaan puhelimellesi optimaalinen suoja, tyyli ja toimivuus. Etsitpä sitten tyylikkäitä puhelinkuoreja, kestäviä näytönsuojakalvoja tai luotettavia latauskaapeleita, meiltä löydät takuun. Tutustu premium-tarvikevalikoimaamme ja löydä täydellinen vastine Sony Xperia 1 V.

Laadukas puhelinkuori Sony Xperia 1 V puhelimelle

Suojaa Sony Xperia 1 V:täsi laadukkailla matkapuhelinkuorillamme, jotka tarjoavat sekä tyyliä että kestävyyttä. Huolellisesti valittu valikoimamme sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Tyylikkäistä ja ohuista malleista vankoihin ja raskaisiin koteloihin, meillä on jokaiselle jotakin. Puhelinkuoremme tarjoavat erinomaisen suojan jokapäiväisiltä kolhuilta, naarmuilta ja vahingossa pudotuksilta, mikä varmistaa puhelimesi pitkän käyttöiän. Löydä täydelliset puhelinkuoret, jotka täydentävät tyyliäsi ja suojaavat Sony Xperia 1 V -puhelimesi hyvin.

Toimivat puhelinkuoret Sony Xperia 1 V

Lisää ripaus eleganssia ja hienostuneisuutta Sony Xperia 1 V -puhelimeen tyylikkäillä matkapuhelinkoteloillamme. Mallistossamme on laaja valikoima erilaisia ​​malleja, malleja, mukaan lukien nahkaa, kangasta ja synteettisiä materiaaleja, jotka kaikki on valmistettu tarkasti ja yksityiskohtiin huomioimalla. Nämä mobiilikotelot eivät ainoastaan ​​suojaa laitettasi pölyltä ja naarmuilta, vaan tarjoavat myös kätevän säilytystilan luottokorteille, ajokorteille ja käteiselle. Valitse matkapuhelinkotelo, joka kuvastaa persoonallisuuttasi ja pitää Sony Xperia 1 V -puhelimesi turvassa.

Näytönsuoja Sony Xperia 1 V

Pidä Sony Xperia 1 V -näyttösi täydellisessä kunnossa näytönsuojalla. Näytönsuojamme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen läpinäkyvyyden ja kosketusherkkyyden samalla kun ne suojaavat naarmuilta, tahroilta ja sormenjäljiltä. Helppo asennus ja kuplaton kiinnitys, näytönsuojamme takaavat saumattoman käyttökokemuksen vaarantamatta puhelimesi visuaalista selkeyttä. Tarjoamme näyttösuojauksen eri materiaaleista ja toiminnoista. Sijoita näytönsuojaan, joka suojaa Sony Xperia 1 V:n näyttöä.

Sony Xperia 1 V mobiilitarvikkeet

Tutustu laajaan valikoimaamme monipuolisia lisätarvikkeita, jotka on suunniteltu parantamaan Sony Xperia 1 V toimivuutta. Autotelineistä ja langattomista latureista Bluetooth-kuulokkeisiin ja kannettaviin kaiuttimiin, meillä on puhelimeesi täydelliset lisävarusteet. Lisävarusteemme on valittu huolellisesti niiden yhteensopivuuden, suorituskyvyn ja käyttömukavuuden perusteella, jotta saat kaiken irti Sony Xperia 1 V:stä eri tilanteissa. Tutustu mobiilitarvikevalikoimaamme.

Kestävät latauskaapelit Sony Xperia 1 V

Varmista Sony Xperia 1 V nopea ja luotettava lataus kestävillä latauskaapeleillamme. Kaapelimme on suunniteltu tarjoamaan tehokasta virransiirtoa, joten voit ladata laitteesi nopeasti ja kätevästi. Saatavilla on useita eri pituuksia ja malleja, joten voit löytää latauskaapeleita, jotka sopivat lataustarpeisiisi, olitpa sitten kotona, toimistossa tai liikkeellä. Sijoita latauskaapeleihimme ja koe Sony Xperia 1 V saumaton lataus.