Sony matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

SONY

SONY

Yhtiö syntyi Ericssonin ja Sonyn yhdistyessä vuonna 2001. Ericsson, kuten Nokia, kamppaili 90-luvulla komponenttipulan kanssa, mikä johti uusien puhelinmallien yhdistykset. Tappiot kääntyivät voitoksi vuonna 2004. Vuonna 2012 Sony Corporation osti loput puolet Ericssonista ja muutti siten nimensä Sony Mobile Communicationsiksi.
Pääkonttori sijaitsi Tokiossa.

SONY SUOJAKUORI

Matkapuhelinkuoret kaikille Sonyn eri puhelimille. CaseOnlinesta löydät takuulla matkapuhelimeesi sopivan kuoren. Suojaava silikonikuori voi olla hyvä alku, osta puhelimeesi parhaiten sopiva väri ja toiminto verkkokaupastamme. Voit silti käyttää puhelimesi kaikkia toimintoja, koska kaikki matkapuhelinkuoremme ovat mallikohtaisia.

SONY LOMPAKKOKOTELO

Suosituin matkapuhelimen kotelo on luultavasti mobiililompakko. Se on näppärä ja käytännöllinen kotelo, koska se sekä suojaa puhelinta että samalla voit kuljettaa kortteja ja muita tavaroita mukanasi. Meiltä löydät runsaasti erilaisia, värejä ja materiaaleja koteloista ja laukkuista. Olemme valmistaneet joitain mobiililompakoita, esimerkiksi suuremmat kotelot, joihin mahtuu jopa yhdeksän korttia, mobiililompakkoa kutsutaan sitten kaksoisläpäksi.

SONY NÄYTÖNSUOJA

Koska puhelin on melko kallis ja siinä on särkyvä lasinäyttö, se kannattaa suojata näytönsuojalla. Yksinkertaisemman mallin näytön suojaus, kuten muovikalvo tai hieman vahvempi karkaistu lasi. Kaikissa näytönsuojissa on kaksoisliimautuva tausta, ja ne on melko helppo asentaa. CaseOnlinesta löytyy myös näytönsuojat itse kameralle, sillä viime aikoina ne ovat yhä suurempia ja kehittyneempiä. Nämä kameran linssisuojat ovat saatavilla myös materiaalina karkaistu lasi ja muovikalvo.