Ostaa Samsung Galaxy Z Fold 5 kuori & lompakkokotelo hyvät hinnat

Galaxy Z Fold 5

Matkapuhelimen tekniset tiedot

Malli: Samsung Galaxy Z Fold 5
Mallinumero: SM-F946B/DS
Otettu käyttöön: Elokuu 2023
Näytön koko: 7.6"
Mitat utfälld: 155.1 x 130.1 x 6.3
Mitat hopPaino: 155.1 x 67.1 x 14.2
Paino: 263

Mobiilikuori Samsung Galaxy Z Fold 5:lle

Kun kyse on Galaxy Z Fold 5:n puhelinkuorista, tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Matkapuhelinkuoret antavat puhelimelle lisäsuojaa naarmuilta, kolhuilta ja pudotuksilta, ja ne voivat lisätä puhelimeesi persoonallisuutta.

Matkapuhelinkotelo Galaxy Z Fold 5

Galaxy Z Fold 5 matkapuhelinkotelo voi tarjota lisäsuojaa mobiilikuoreen verrattuna. Matkapuhelinkotelot ovat yleensä hieman paksumpia ja tarjoavat kattavan suojan sekä puhelimen etu- että takapuolelle. Niissä voi olla myös lisäominaisuuksia, kuten luottokorttipaikkoja tai jalustaa.

Näytönsuoja Samsung Galaxy Z Fold 5

Näytönsuoja on erinomainen tapa suojata Galaxy Z Fold 5 herkkää näyttöä. Se on ohut kerros suojaavaa materiaalia, joka levitetään suoraan näytölle estämään naarmuja ja halkeamia. Jotkut näytönsuojat voivat myös vähentää häikäisyä ja parantaa näytön näkyvyyttä kirkkaassa valossa.

Muut lisävarusteet Galaxy Z Fold 5

Mobiilikuorten, laukkujen ja näytönsuojainten lisäksi Galaxy Z Fold 5 puhelimeen on saatavilla useita muita lisävarusteita. Niihin voi kuulua kaikkea latureista ja kuulokkeista autotelineisiin ja kannettaviin akkuihin. Mitä tahansa tarvitsetkin parantaaksesi käyttökokemustasi, myymälästämme löytyy todennäköisesti lisävaruste.

Etsitkö Samsung Galaxy Z Fold 5 puhelimellesi matkapuhelimen kuoria, matkapuhelinkoteloita, näytönsuojaimia tai muita lisävarusteita, voit olla varma, että löydät jotain, joka sopii tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Suojaa ja paranna puhelintasi jo tänään oikeilla mobiililisävarusteilla.