Samsung Galaxy Z Fold sarjan kännykkäkuoret ja kotelot

Galaxy Fold Serien

Samsung Galaxy Z Fold sarja

Tervetuloa Samsung Galaxy Z Fold sarjaan, innovatiivisen teknologian maailmaan kädessäsi. Elokuussa 2022 lanseerattu Samsung Galaxy Z Fold 4 on Galaxy Z Fold 3 seuraaja ja osa Samsungin hämmästyttävää Z sarjaa. Tämä taitettava älypuhelin on paljon enemmän kuin pelkkä puhelin, se on täysikokoinen laite, joka mahtuu mukavasti taskuun. Tarkista viestit, ota valokuvia, toista musiikkia ja paljon muuta, jopa avaamatta puhelinta.

Samsung Galaxy Z Fold -sarja on varustettu uusimmalla tekniikalla. Siinä on 7,6 tuuman taitettava AMOLED-näyttö, 6,2 tuuman ulkoinen näyttö, kolme kameraa, 4 400 mAh akku ja tuki S-Penille. Näiden ominaisuuksien avulla voit nauttia saumattomasta ja dynaamisesta käyttökokemuksesta riippumatta siitä, pelaatko pelejä, katsot elokuvia, työskentelet etänä tai vain surffaat verkossa.

Vaikuttavien teknisten ominaisuuksiensa lisäksi Galaxy Z Fold 4 tarjoaa enemmän kestävyyttä ja on nyt varustettu Samsungin tehokkaimmalla prosessorilla. Tämän ansiosta se pystyy käsittelemään vaativimmatkin tehtävät suorituskyvystä tinkimättä. Galaxy Z Fold 4 avulla saat myös mahdollisuuden edullisiin tarjouksiin, kuten saada minkä tahansa Galaxy Watch5 huomattavasti alennettuun hintaan.

Samsung Galaxy Z Fold sarja on todellinen pelinmuutos älypuhelintekniikassa. Siinä yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet – tehokas, suorituskykyinen älypuhelin ja pienikokoinen kannettava laite.

Tee siitä kokemus jo tänään. Tutustu Samsung Galaxy Z Fold sarjan vallankumoukselliseen maailmaan nyt.