Samsung Galaxy Xcover sarjan kännykkäkuoret ja kotelot

Galaxy Xcover Serien

Samsung Galaxy XCover sarja


CaseOnline tarjoaa laajan valikoiman matkapuhelinkoteloita, kännykän kuoria, näytönsuojia ja matkapuhelintarvikkeita kaikille Samsung Galaxy XCover sarjan puhelinmalleille.

Lähde seikkailuun vankan Samsung Galaxy XCover sarjan kanssa. Ainutlaatuisen kestävyytensä ja vankkojen ominaisuuksiensa ansiosta nämä matkapuhelimet on tehty kestämään kaikenlaista ympäristöä. Tähän kategoriaan olemme koonneet matkapuhelinkuoret, kotelot ja muut mobiilitarvikkeet kaikille Samsung Galaxy Xcover sarjan Xcover puhelimille. Tätä kirjoitettaessa Samsung on julkaissut Samsung galaxy XCover 1:n ja XCover 7. CaseOnlines koostuu valikoimasta matkapuhelinkoteloita, kännykän kuoria, näytönsuojaimia ja matkapuhelintarvikkeita, jotka on räätälöity erityisesti Samsung Galaxy XCover sarjan eri malleille.

Samsung Galaxy XCover 1, 2, 3 ja 4 – varhaiset sukupolvet

Samsung Galaxy XCover sarjan alussa Samsung asetti riman korkealle puhelimillaan, jotka kestivät ankaria ympäristöjä ja tarjosivat kilpailukykyisiä teknisiä ominaisuuksia. Samsung Galaxy XCover 1, Xcover 2, Xcover 3 ja Xcover 4 loi sarjan luotettavaksi sarjaksi niille, jotka etsivät kestävää ja luotettavaa älypuhelinta.

Samsung Galaxy XCover 4s – parannettu kokemus

Samsung Galaxy XCover 4s on rakennettu edeltäjiensä vahvalle perustalle, ja se lisää ylivoimaista prosessointitehoa ja parannettuja ominaisuuksia, jotka tarjoavat käyttäjille paremman käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy XCover 5 – Teho kohtaa eleganssin

Samsung Galaxy XCover 5 yhdistää eleganssin ja tehon. Tämä maaliskuussa 2021 julkaistu malli erottui kahdeksanytimisestään prosessointitehostaan, jopa 4G RAM-muistista ja vaikuttavasta 64 Gt:n sisäisestä tallennustilasta, joka voitiin laajentaa 1 Tt:aan microSD kortilla.

Samsung Galaxy XCover Pro ja Samsung Galaxy XCover 6 Pro – ammattimainen suorituskyky

Sukella syvemmälle Samsung Galaxy XCover Pro ja Samsung Galaxy Xcover 6 Pro puhelimiin, jotka tunnetaan ammattimaisesta suorituskyvystään. Nämä mallit eivät olleet vain kestäviä, vaan myös täynnä ominaisuuksia, ja niissä oli tehokkaat prosessointiominaisuudet, runsaasti tallennustilaa ja ajan tasalla olevat ohjelmistot.

Samsung Galaxy XCover 7 – kestävien älypuhelimien tulevaisuus

Vaikka meiltä puuttuu tällä hetkellä Samsung Galaxy XCover 7 tekniset tiedot, sen odotetaan jatkavan Samsung Galaxy XCover sarjan perintöä yhdistäen sitkeyden uusimpaan tekniikkaan.

CaseOnline – osta Samsung Galaxy XCover mobiilitarvikkeita

Sukella CaseOnlinen tarjoamaan laajaan puhelinlompakoiden, koteloiden, näytönsuojainten ja muiden lisävarusteiden valikoimaan, jotka on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy XCover sarjalle.

Valitse oikeat lisävarusteet Samsung Galaxy XCover -laitteellesi.

Ymmärrä oikeiden lisävarusteiden valitseminen Galaxy XCover mallillesi ja opi valitsemaan tuotteita, jotka parantavat puhelimesi toimivuutta ja kestävyyttä.