Samsung matkapuhelinkotelot ja tarvikkeet | CaseOnline.fi

SAMSUNG

SAMSUNG GALAXY

Samsung Electronics perustettiin vuonna 1969, ja se on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, josta tuli vuonna 2012 maailman suurin matkapuhelinten toimittaja. Samsung on edelleen maailman suurin valmistaja myytyjen puhelimien lukumäärän perusteella. Vuodesta 2010 lähtien elektroniikkajätti on julkaissut noin 60 yksikköä. CaseOnlinella on mobiilikuoret ja suojaus lähes kaikille Samsung-älypuhelimille vuoden 2009 alusta lähtien. Samsung julkaisee uusia puhelinmalleja ympäri vuoden, ja kaksi suurta tapahtumaa järjestetään yleensä tammikuussa ja elokuussa.

SAMSUNG GALAXY SUOJAKUORI

CaseOnlinella on laaja valikoima matkapuhelinkoteloita ja lisävarusteita kaikkiin Samsung-malleihin. Täältä löydät paljon erilaisia suojakuoria, kuten takapuolen täyssuojakuoret etu- ja takapuolella, jotka toimivat älykkäästi myös integroituna näytönsuojana. Pääsy puhelimen ominaisuuksiin. Suojaa kallis puhelimesi kotelolla ennen onnettomuutta. Matkapuhelimen kuori on valmistettu monista eri materiaaleista, jotka tarjoavat paremman otteen matkapuhelimesta ja parhaan mahdollisen suojan. Esimerkkinä on TPU-kuori, jolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta joka on silti hyvin samanlainen kuin silikoni. Metallikuoret ovat usein suosittuja erilaisissa käsitöissä, mutta sopivat myös vapaa-ajan harrastuksiin. Pohjois-Ruotsissa nämä simpukat ovat suosittuja ottaa mukaan moottorikelkkaretkelle. Metallikuori tarjoaa erityisen vankan tuntuman ja erinomaisen suojan puhelimellesi. Metallikuoren materiaali on usein alumiinia, joka on kevyttä ja usein integroitua silikoni-inserttiä, joka yhdessä muodostaa erittäin iskuja vaimentavan ja vahvan suojan.

SAMSUNG GALAXY LOMPAKKOKOTELO

Mobiililompakko on täydellinen suoja matkapuhelimelle, sillä se suojaa sekä etu- että takaosaa ja mahdollistaa luottokorttien, seteleiden ja kuittien kuljettamisen mukanasi.
CaseOnline tarjoaa useita erilaisia mobiililompakoita. aina ohuemmista malleista, joissa on vain yksi korttipaikka, paksumpiin malleihin, joissa on jopa 14 korttipaikkaa.
Joissakin versioissa on myös vetoketjulliset kolikkotaskut. Saatavilla on myös magneettisella irrotettavalla kuorella varustettuja versioita, joissa puhelin kiinnitetään koteloon magnetismin avulla kiinnitettyyn kanteen.
Nämä kotelot ovat nimeltään 2in1 ja helpottavat puheluihin vastaamista ja mahdollistavat sen. valita milloin ja haluatko lompakkoosan mukana vai ei.

SAMSUNG GALAXY NÄYTÖNSUOJA

Näytönsuoja on aina hyvä, joten matkapuhelin on suojattu naarmuilta, lialta ja iskuilta. Näytönsuojat ovat saatavilla useista eri materiaaleista, kuten karkaistu lasi, lemmikkikalvo, hydrogeeli, UV-liima.