REALME

REALME

Yritys Realme perustettiin vuonna 2018, ja sen pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa.
Elektroniikkajätti Oppon entinen varatoimitusjohtaja Li Bingzhong perusti Realmen Oppon tytäryhtiöksi. Parin kuukauden kuluttua Realme muodosti oman brändinsä ja vuonna 2021 siitä tuli nopeimmin kasvava matkapuhelinbrändi 830 prosentin kasvulla. Ensimmäinen Realmen julkaisema puhelin oli nimeltään Realme 1. Realme-puhelimia on myyty Euroopassa vuodesta 2019 lähtien.

REALME SUOJAKUORI

CaseOnline on aloittanut Realme-puhelimien matkapuhelinkuorten myynnin vasta vuonna 2021.
Enimmäkseen silikonisuojuksia eri malleissa ja malleissa. Laajennamme kuitenkin kuorien valikoimaa, kun Realme-puhelimista tulee yhä suositumpia Ruotsissa. Puhelimen mallista riippumatta on tärkeää suojata puhelin kännykkäkuorella, jotta varmistetaan hyvä ote puhelimesta ja pysytään poissa lialta ja vaurioilta.

REALME LOMPAKKOKOTELO

Olemme valmistaneet joitain koteloita Realme-puhelimille. Tavoitteenamme on tietysti tarjota mobiililompakko kaikkiin Realmen julkaisemiin malleihin. Tarjoamme käytännöllisen mobiililompakon, jossa on kolme korttipaikkaa ja setelilokero kaikille Realmen puhelimille. Optimaalinen suojaus matkapuhelimelle. Löydä kotelot viidellä värillä CaseOnlinesta.

REALME NÄYTÖNSUOJA

Meillä on näytön suojaus sekä yksittäispakkauksissa että kahdessa pakkauksessa. Varastossa on pehmeitä muovista tai karkaistusta karkaistusta lasista valmistettuja näytönsuojaimia, jotka kestävät hieman enemmän.
Näytönsuojat 5D lasista tarjotaan myös puhelimiin, joissa on kaarevat reunat, joten lasi seuraa reunoja, kun se on liian vääntynyt.