OPPO

OPPO

Oppo Mobile Telefommunications Corp Ltd, kiinalainen elektroniikkayritys, joka perustettiin vuonna 2004. Yritys on perustettu noin 50 maahan ja jo kesäkuussa 2016 Opposta tuli Kiinan suurin älypuhelinvalmistaja. Oppo-puhelimet olivat vuonna 2019 ykkönen Kiinassa 2019.

OPPO SUOJAKUORI

CaseOnlinesta löydät Oppon matkapuhelinkuoret useille eri puhelinmalleille. Pehmeä silikonikuori suojaa matkapuhelinta lialta ja vaurioilta. Tarjoamme myös kovia kuoria, kaikki kotelot ovat mallisovitettuja ja sopivat siksi täydellisesti matkapuhelimeesi.

OPPO LOMPAKKOKOTELO

Toinen hyvä suoja on mobiililompakko. Kotelossa on useita korttipaikkoja sekä lokeroita seteleille tai kuiteille. Matkapuhelin on kiinnitetty kuoreen, joka on liimattu kotelon sisään ja on hyvin suojattu, jos puhelin sattuu putoamaan. Meillä on mobiililompakoita Oppo-puhelimiin useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Löydät suosikkimallisi myymälästämme.

OPPO NÄYTÖNSUOJA

Varmista, että käytät näytönsuojaa. Se varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen suoja Oppo-puhelimellesi. Näytön suojaus karkaistua karkaistua lasia tai pehmeää muovikalvoa. Molemmat näytönsuojat pitävät puhelimen puhtaana lialta ja naarmuilta.