OnePlus matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

ONEPLUS

ONEPLUS

Kiinalainen älypuhelinvalmistukseen keskittynyt yritys, jonka ruotsalaiset Carl Pei ja Pete Lau perustivat vuonna 2013. OnePlus toimii 30 maassa pääkonttorinsa Helsingissä. Keväällä 2014 julkaistiin Oneplus One, heidän ensimmäinen matkapuhelimensa. Siitä tuli nopeasti suosittu budjettipuhelin, ja yhdeksän kuukautta myöhemmin niitä oli myyty yli 1,5 miljoonaa puhelinta.
Vuoteen 2019 asti noin kaksi matkapuhelinmallia julkaistiin vuodessa. Viime vuosina Oneplus on myös julkaissut jopa neljä puhelinmallia vuodessa.

ONEPLUS SUOJAKUORI

Oneplus-puhelimien julkaisusta lähtien CaseOnline on kerännyt koteloita ja suojauksia kaikille OnePlus-puhelinmalleille. Kaikki kuoret ovat mallisovitettuja, koska puhelinmallit muuttavat aina muotoilua ja kokoa. Matkapuhelinkotelo pitää puhelimen hyvin suojassa. Suosittu kuori on valmistettu silikonimateriaalista tai hieman kovemmasta materiaalista TPU. Molemmat kuoret luokitellaan kuitenkin silikonikuoriksi.
Valitse suosikkivärisi myymälästämme. Matkapuhelinkoteloa on saatavana useissa eri malleissa ja toiminnoissa, joista kaikilla on pääsy Oneplus-puhelimesi toimintoihin.

ONEPLUS LOMPAKKOKOTELO

Takaamme Oneplus-puhelimeesi sopivan kotelon, jos tarvitset luottokortteja, ajokortteja ja muistiinpanoja, ehkä mobiililompakko voi olla jotain sinulle?
Meillä on useita eri malleja ja tyyppejä, kaikkea parista korttipaikasta yhdeksään korttipaikkaan.
Valitset värin ja toiminnan myymälässämme, meillä on koteloita, jotka pitävät Oneplus-puhelimesi hyvin suojattu lialta ja onnettomuuksilta.

ONEPLUS NÄYTÖNSUOJA

Täydennä näytönsuoja ja olet varmuudella, matkapuhelimen näyttö on hauras ja lasiin on helppo saada naarmuja. CaseOnlinessa on pehmeästä muovista ja hydrogeelikalvosta valmistettu karkaistu lasi vaativammalle käyttäjälle. Kaikki näytönsuojat ovat kaksoisliimautuvia ja suhteellisen helppoja asentaa.