Nothing Phone matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

NOTHING

NOTHING PHONE

Entinen OnePlus-perustaja Carl Pei perusti Nothing-yrityksen vuonna 2020 ja ilmoitti sen vuonna 2021. Uuden yrityksen tavoitteena oli poistaa esteitä ihmisten ja teknologian välillä luodakseen unettoman digitaalisen tulevaisuuden. Nothing ei aloittanut yhteistyötä Qualcommin kanssa, mikä antoi heille mahdollisuuden käyttää Snapdragon-siruja laitteissaan.
Heinäkuu 2022, Nothing julkaisi ensimmäisen matkapuhelimensa nimeltä Nothing Phone (1). Puhelimessa on läpinäkyvä muotoilu, jonka avulla käyttäjä voi nähdä sisäiset komponentit puhelimen takaosan läpi. Mikään ei käytä omaa Nothing OS -käyttöjärjestelmää, joka perustuu Android-käyttöjärjestelmään.

NOTHING PHONE SUOJAKUORI

Läpinäkyvä silikonikuori tai TPU-materiaalista valmistettu kuori säilyttää puhelimen ulkonäön.
Läpinäkyvällä kuorella säilytät takaosan herkullisen muotoilun, jonka avulla käyttäjä voi nähdä sekä sisäiset komponentit että LED-valot. valaistus yms.
Silikonikuori on tietysti hyvä suoja puhelimelle, suojaa selkänojaa ja reunoja lialta, naarmuilta ja kolhuilta.

NOTHING PHONE LOMPAKKOKOTELO

Meillä on useita erilaisia koteloita ja laukkuja Nothing Phonelle. Käytännölliset lompakkokotelot korttipaikoilla ja setelitaskuilla suojaavat koko puhelinta.
Erittäin tehokas ja käytännöllinen suoja. Valitse eri väreistä ja malleista.

NOTHING PHONE NÄYTÖNSUOJAA

Karkaistu lasi näytönsuoja Nothing Phonelle tai ehkä näytönsuoja?
Yksityinen näytönsuoja suojaa sekä näyttöä että uteliailta katseilta, koska näet näytön vain katsoessasi suoraan eteenpäin. Uteliaiset eivät näe näytön sisältöä sivulta, koska heidän näyttö on täysin musta.