Ostaa Nokia XR21 kuori & lompakkokotelo hyvät hinnat

Nokia XR21

Matkapuhelimen tekniset tiedot

Malli: Nokia XR21
Mallinumero: TA-1486
Otettu käyttöön: Kesäkuuta 2023
Näytön koko: 6,49"
Mitat: 168 x 78.6 x 10.5mm
Paino: 231g

Nokia XR21 mobiilikuoret ja kotelot

Etsitkö mobiililisävarusteita Nokia XR21 laitteellesi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan!
Paranna puhelimesi toimivuutta ja tyyliä monilla lisävarusteilla, jotka on suunniteltu erityisesti Nokia XR21. Näiden lisävarusteiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi ja sen vaikuttavista ominaisuuksista.

Meillä on kaikkea matkapuhelinkoteloista, silikonisuojuksista ja näytönsuojaimista langattomiin laturiin ja Bluetooth kuulokkeisiin. Meillä on kaikki mitä tarvitset pitääksesi Nokia XR21 puhelimesi turvassa ja hyvin suojassa vaurioilta. Lisävarusteemme on valmistettu tarkasti, mikä takaa täydellisen sopivuuden Nokia XR21.

Mobiilikuoremme ja kuoremme tarjoavat käytännöllisiä ratkaisuja, mutta ne myös lisäävät Nokia XR21 puhelimeen räätälöintiä. Valitse useista väreistä ja kuvioista, jotka kuvastavat ainutlaatuista tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Halusitpa sitten tyylikkään ja minimalistisen ilmeen tai rohkean ja eloisan ilmeen, meillä on täydelliset mobiilitarvikkeet makuusi sopivaksi.

Näihin lisävarusteisiin sijoittaminen on fiksu valinta useista syistä. Ensinnäkin ne tarjoavat ylimääräisen suojakerroksen Nokia XR21 laitteellesi, joka suojaa sitä vahingossa tapahtuvilta pudotuksilta, naarmuilta ja jokapäiväiseltä kulumiselta. Toiseksi ne parantavat käyttökokemustasi tarjoamalla käteviä ominaisuuksia, kuten helpon pääsyn portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin, mikä takaa sujuvan toiminnan aina.

Lisäksi lisävarusteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka on valmistettu kestämään. Ne on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä, mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Valitsemalla lisävarusteemme voit luottaa siihen, että sijoitat tuotteisiin, jotka kestävät kulumista pitkään.

Päivitä Nokia XR21 puhelimesi ensiluokkaisilla matkapuhelinsuojaimillamme ja nauti parannetun toiminnallisuuden, tyylin ja suojan eduista. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydelliset lisävarusteet Nokia XR21 laitteellesi.