NOKIA

NOKIA

Nokia abp on suuri suomalainen tietoliikenneyritys, joka tunnettiin alun perin ehkä parhaiten kumisaappaiden ja autonrenkaiden valmistajana. Nokia oli 1980- ja 90-luvuilla suuri ja tärkeä toimija matkapuhelintoiminnan kehittämisessä. Nokian slogan "Connecting People" esiintyi usein yrityksen logossa. Nokia oli mukana luomassa pohjoismaista NMT-verkkoa ja myöhemmin myös GSM-verkkoa. 1990-luvulla myytiin muita yrityksen osia ja Nokia investoi matkapuhelimiin, missä se menestyi ja tuli lopulta alan kolmanneksi suurimmaksi yritykseksi.
Myöhemmin Nokia menetti markkinaosuuttaan kamppailtuaan kehitysviiveiden kanssa. vihdoin aloitti yhteistyön Microsoftin kanssa vuonna 2011 .
Vuodesta 2016 Nokia on jälleen valmistanut matkapuhelimia yhdessä suomalaisen valmistajan HMD Glodalin kanssa ja niissä on nyt käytössä Android-käyttöjärjestelmä.

NOKIA SUOJAKUORI

Jos jokin puhelin on ollut pitkään käytössä matkapuhelinten kuorien suhteen, se on Nokia-puhelin. Kukapa ei muistaisi Nokian 90-luvun näppäinpuhelimia.
Meillä CaseOnlinella on kännykkäkuoret kaikkiin Nokian matkapuhelimiin, valitse väri ja materiaali tai ominaisuus. Silikonikuori on erinomainen suojavaihtoehto.

NOKIA LOMPAKKOKOTELO

Kuorella varustettu matkapuhelin, esimerkiksi toimiva mobiililompakko, on erittäin hyvä suoja puhelimelle. Käytännöllistä kuljettaa mukana vain ajokortti, maksukortti ja setelit.
Perinteistä lompakkoa tarvitaan nykyään harvoin. Käytännöllisen mobiililompakon avulla saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Koteloita on saatavilla useissa malleissa ja malleissa niille, jotka tarvitsevat paljon korttipaikkoja tai magneettisen irrotettavan puhelinosan, joka helpottaa puheluihin vastaamista. Meillä on suurin osa tavaroista varastossa.

NOKIA NÄYTÖNSUOJA

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on tärkeää suojata puhelin näytönsuojalla, koska se altistuu paljon lialle. Näytönsuojaus ehkäisee tehokkaasti naarmuja ja likaa, jos haluat olla erityisen turvallinen, karkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja on hyvä valinta.