Motorola matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

MOTOROLA

MOTOROLA

Motorola inc oli amerikkalainen elektroniikkayritys, joka perustettiin vuonna 1028. Aluksi se valmisti autoradioita, mutta siirtyi myöhemmin myös tietoliikenteeseen ja radioviestintään. kuin matkapuhelimia. Yritys jaettiin vuonna 2011 kahdeksi erilliseksi yhtiöksi, Motorola Mobility LLC:ksi ja Motorola Solutions Inc:ksi. Motorola esitteli jo vuonna 1973 maailman ensimmäisen matkapuhelimen.

MOTOROLA SUOJAKUORI

Tarjoamme meiltä erilaisia matkapuhelinkuoria koko Motorola-sarjaan useista eri materiaaleista ja malleista. Pehmeät ja kovat kännykänsuojukset kaikissa sateenkaaren väreissä. Suojakuori suojaa puhelimen takaosaa ja reunoja lialta ja kolhuilta, ja saat myös paremman otteen matkapuhelimesta. Suojakuoret ovat mallikohtaisia ja sinulla on pääsy puhelimen toimintoihin.

MOTOROLA LOMPAKKOKOTELO

Käytännöllinen suojakotelo Motorola-puhelimellesi on toinen suojatyyppi. Mobiililompakko kortti- ja setelilokerolla on samalla kun saat lompakon oston mukana, kaiken kattava magneettilukkosuoja. Tämä tekee siitä kestävän ja suojaa puhelinta hyvin, jos satut pudottamaan sen maahan. Koteloita on saatavana useissa väreissä, materiaaleissa ja malleissa. Matkapuhelin on kiinnitetty kotelon sisällä olevan kuoren avulla. Jotkut ovat puoliksi liimattuja ja sinulla on mahdollisuus kallistaa puhelinta niin, että kuori muodostaa jalustan. Tämä on käytännöllistä esimerkiksi elokuvia katseltaessa.

MOTOROLA NÄYTÖNSUOJA

Karkaistu lasi näytönsuoja 9H on 9 kertaa kovempi kuin normaali lasi, se on laminoitua lasia ja suojaa puhelimen näyttöä erinomaisesti lialta, naarmuilta ja pieniltä iskuilta . Näytön suojakalvo on pehmeä muovikalvo, joka kestää myös likaa ja naarmuja. Tämä kalvo on seuraavan kerran näkymätön, kun se on asennettu lasille. Näytönsuojaimissa on kaksinkertainen liimapinta, jonka ansiosta ne on helppo kiinnittää matkapuhelimeen. Meillä CaseOnlinella on näytön suojaus useimmille Motorola-puhelimille.