MICROSOFT

MICROSOFT

Microsoft Corporation on amerikkalainen monikansallinen yritys, jonka Bill Gates ja Paul Allen perustivat vuonna 1975. Microsoft on lyhenne sanoista "mikrotietokoneohjelmisto". Yritys on nykyään maailman suurin ohjelmistokehittäjä muun muassa suosituilla tuotteillaan Microsoft Windows ja Microsoft Office. Ne perustettiin myös matkapuhelinmarkkinoille, joissa he käyttivät Windows Phone -käyttöjärjestelmää. Windows Phonea käytetään muun muassa Microsoft-puhelimissa.

MICROSOFT SUOJAKUORI

Meillä on mallisovitettuja kuoria useissa eri muunnelmissa ja väreissä. Valitse mallisi luettelosta ja katso, mikä kotelo sopii puhelinmalliisi. Silikonikuori on turvallinen valinta, jota kutsutaan myös TPU-kuoreksi. Myös kovat PC-kuoret (Poly carbonate) ovat myös hieman ohuempia.
Integroidulla jalustalla varustetut kuoret ovat käytännöllisiä videoita katseltaessa. Nämä kuoret koostuvat kahdesta kerroksesta, kovasta kuoresta ja kumoidusta tpu-kuoresta.

MICROSOFT LOMPAKKOKOTELO

Jos haluat varmistaa, että puhelin on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla, mobiililompakko on hyvä suoja. Matkapuhelin pysyy paikallaan koteloon kiinnitetyn kuoren avulla. Mobiililompakossa on kansi integroiduilla korttipaikoilla, joissa on yleensä 2-3 lokeroa. Tämä taittuu näytön päälle ja lukitsee lompakon koteloon ommeltuun pienellä magneetilla.
Korttipaikkojen alla on usein pieni lokero laskuille tai kuiteille.

MICROSOFT NÄYTÖNSUOJA

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarvitset näytönsuojan, joka suojaa puhelinta optimaalisesti.
Karkaistu lasi näytönsuoja on parempi, mutta tavallinen pehmeä näytönsuojalla on myös tärkeä tehtävä. Estä näyttöä lialta ja naarmuilta, ja näytönsuoja on edullinen vaihtoehto.