Meizu matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

MEIZU

MEIZU

Meizu Tecjnology Ltd, kiinalainen elektroniikkavalmistaja, jonka Jack Wong perusti vuonna 2003. Yritys aloitti MP3-soittimien tuotannon. Vuonna 2007 Meizu siirsi painopisteensä matkaviestinmarkkinoille ja julkaisi ensimmäisen älypuhelimensa vuonna 2007 nimeltä Meizu M8 ja jossa oli Windows-pohjainen käyttöjärjestelmä. Tekniikka oli liian samanlainen kuin Apple iPhone, joten Applen oikeusjuttu pakotti heidät tekemään muutoksia ja julkaisi Meizu M8SE:n vuonna 2009. 2011 Meizu vaihtoi Android-käyttöjärjestelmään.

MEIZU SUOJAKUORI

CaseOnline aloitti matkapuhelinkuorten ostamisen Meizulle vasta vuonna 2022, kun osa malleista on nyt julkaistu Ruotsissa.
Silikonisuojat tarjoavat hyvän suojan eivätkä muuta puhelimen ulkonäköä liikaa. Kuoreja on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa.
Hyvä suoja naarmuja ja likaa vastaan.

MEIZU LOMPAKKOKOTELO

Mobiilikotelo tai kännykkälompakko suojaa koko puhelinta, eli etu- ja takaosaa. Lisäksi näissä koteloissa on usein korttilokero ja setelitasku, mikä on käytännöllistä.
Meillä on mobiililompakoita eri versioina, valitse suosikkilaukkusi verkkokaupastamme.

MEIZU NÄYTÖNSUOJA

Puhelimen näyttö kannattaa varustaa näytönsuojalla, sillä se on sekä iso että herkkä ja alttiina sekä lialle että naarmuuntumisvaaralle.
Näytönsuojaimia on saatavilla eri materiaaleista, sekä pehmeästä muovikalvosta että karkaistusta lasia, joka on hieman kestävämpi.