Osta halpoja matkakoruja CaseOnline.se-sivustosta

Siirrettävät korut

Suunnittele matkapuhelimesi mobiililla korulla / koristeella. Korut kiinnitettäviksi kuulokeliitäntään, tarrat bling bling.

Timanttikalvon pölypistoke
€3,99 
(sis. alv)
Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla
Mausta matkapuhelimesi tällä hienolla timanttikalvolla. Pistoke on kiinnitetty kuulokeliitäntään ja suojaa myös puhelimesi kuulokeliitäntää pölyltä ja lialta. Todella mukava pistoke niille, jotka rakastavat matkapuhelintasi.
Riippuva koiran / kissan pölypistoke
€2,99 
(sis. alv)
Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla
Koristeellinen pölypistoke kissan tai koiran muodossa, pistoke kuulokeliitäntään. Mausta matkapuhelimesi tällä hienolla korulla. Pistoke on kiinnitetty kuulokeliitäntään ja suojaa myös puhelimesi kuulokeliitäntää pölyltä ja lialta. Todella mukava pistoke matkapuhelimiasi rakastaville.
Kruunun pölypistoke
€2,99 
(sis. alv)
Loppu
Koristeellinen kruunu timantilla, pistoke kuulokeliitäntään. Mausta matkapuhelimesi tällä hienolla kruunulla ja timantilla. Pistoke on kiinnitetty kuulokeliitäntään ja suojaa myös puhelimesi kuulokeliitäntää pölyltä ja lialta. Todella mukava pistoke matkapuhelimiasi rakastaville.
Kukka pöly pistoke
€1,99 
(sis. alv)
varastossa
Koristeellinen liitin kuulokeliitäntään. Mausta matkapuhelimesi tällä kauniilla kukalla. Pistoke on kiinnitetty kuulokeliitäntään ja suojaa myös puhelimesi kuulokeliitäntää pölyltä ja lialta. Todella mukava pistoke niille, jotka rakastavat matkapuhelintasi. tiedot: - Sopii: Kaikki matkapuhelimet ja laitteet, joissa on 3,5 mm kuulokeliitin