LG

LG

LG Electronics on LG:n vuonna 1958 perustettu tytäryhtiö. LG on lyhenne sanoista Life`s Good. He olivat myös edelläkävijöitä ensimmäisen radiolaitteen kehittämisessä Koreassa. Sen jälkeen aloitettiin televisioiden valmistus. Ruotsissa myytiin alun perin Goldstar-nimistä tuotteita, muistamme sen ei vähiten VHS-videonauhureista. Näiden tuotteiden laatu säilyi kuitenkin melko heikkona ja yhtiö aloitti uuden strategian kehittämisen kannattavuuden parantamiseksi. Brändi paransi laatua ja sponsoroi LG Hockey Games -jääkiekkopelejä. Myynti osoitti parempaa asennetta LG-brändiin. Ensimmäinen LG Chocolate -niminen matkapuhelin julkaistiin vuonna 2006.
LG on vuodesta 2021 lähtien poistunut älypuhelinmarkkinoilta ja investoinut muihin elektroniikkatuotteisiin.

LG SUOJAKUORI

LG on valmistanut erilaisia matkapuhelimia, ja meillä on matkapuhelinkuoret lähes kaikkiin malleihin. Ne on lajiteltu eri sarjoittain luokkajärjestelmässämme. Jotta kuori sopii puhelimeesi, on tärkeää valita oikea malli. Meillä on kuoria useissa eri väreissä ja malleissa. Silikonimateriaalit, jopa TPU-kuoret, ovat suosittuja, koska ne ovat hieman kovempia, mutta silti luokitellaan silikonikuoriksi.

LG LOMPAKKOKOTELO

Kotelo on toinen hyvä suoja. Se peittää koko puhelimen ja suojaa sitä hyvin, lisäksi voit kuljettaa luottokortteja, ajokortteja ja laskuja. Niissä on älykäs magneettilukko, joka pitää mobiililompakko kiinni. Turvallinen suojakotelo, jos satut putoamaan puhelimesi.

LG NÄYTÖNSUOJA

Puhelimelle saadaan täydellinen suojaus näytönsuojan avulla. Näytönsuojat pitävät lian ja naarmut loitolla, ja niitä on saatavana eri materiaaleista, kuten karkaistusta lasista tai tavallisesta kalvosta.
Näytönsuojan asentaminen on melko helppoa.