Huawei matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

HUAWEI

HUAWEI

Kiinalainen Huawei-yritys, maailman suurin televiestintäyritys. Pääkonttori Shenzhenissä ja 170 000 työntekijää. Yritys perustettiin vuonna 1987, ja se on nykyään yksi kolmesta suurimmasta matkapuhelinvalmistajasta maailmassa.

HUAWEI SUOJAKUORI

CaseOnline erottuu tarjoamalla laajan valikoiman, eli tarjoamme matkapuhelinsuojuksia lähes kaikille markkinoilla oleville Huawei-puhelimille. Kaikkea silikonikuorista monimutkaisempiin suojakuoriin. Koska matkapuhelimet ovat nykyään usein hauraita, puhelin kannattaa suojata joko puhelimen takaosassa olevalla suojakuorella tai kattavalla suojakuorella, joka suojaa myös näyttöä.

HUAWEI LOMPAKKOKOTELO

Käytännöllinen suojaava ja samalla toimiva kotelo on mobiililompakko.
Saatavilla useissa eri versioissa korttilokerosta 14 korttilokeroon ja kolikkoosastot.
Vetoketjuilla ja kaulakoruilla varustetut mallit. Joissakin on korttilokero sisällä, mutta on myös sellaisia, joissa on lokero ulkopuolella. Magneettiset kotelot ovat myös suosittuja.

HUAWEI NÄYTÖNSUOJA

Hauras lasinäyttö on ehdottomasti suojattava näytönsuojalla.
Näytönsuojat ovat saatavilla eri materiaaleista, esimerkiksi karkaistuina. lasi. Joissakin näytöissä on kaarevat reunat, ja sitten meillä on erityisiä 3D- tai 5D-suojakalvoja, jotka on suunniteltu seuraamaan näytön ääriviivoja. Meiltä löytyy myös yksinkertaisempia, pehmeästä muovikalvosta valmistettuja näytönsuojaimia eri materiaaleista ja toiminnoista.