HTC

HTC

HTC Corporation on taiwanilainen elektroniikkayritys, joka perustettiin vuonna 1997. Matkapuhelimet perustuivat alun perin Windows Mobileen ja niistä tuli tuolloin yksi yrityksen perustajista. Open Handset Alliance. He olivat Yhdysvaltojen suurin älypuhelintoimittaja vuonna 2011 ennen kuin Samsung, Apple ja muut matkapuhelinvalmistajat osallistuivat kilpailuun, ja vuonna 2017 he myivät puolet suunnittelusta, tutkimuksesta ja oikeuksista Googlelle.

HTC SUOJAKUORI

HTC on valmistanut paljon matkapuhelimia, ja meillä CaseOnlinella on tarjota matkapuhelinkuoria lähes kaikkiin heidän valmistamiinsa malleihin. Jonkinlainen matkapuhelimen suojakuori on nykyään pakollinen, sillä puhelimet ovat hauraita yhä suurempien lasinäyttöjensa vuoksi. Meillä on silikonikuoria eri versioissa ja väreissä. Suojakuoret eri materiaaleista ja malleista, katso verkkokaupastamme mikä matkapuhelimesi kuori sopii parhaiten HTC-puhelimeesi.

HTC LOMPAKKOKOTELO

Jos luulet, että luottokorttia ja ajokorttia kannattaa kuljettaa mukana, mobiililompakko on älykäs kotelo, joka suojaa myös puhelinta todella hyvin. Meillä on paljon muunnelmia ja malleja. Valitse materiaali ja väri, mutta myös sinulle sopivat toiminnot. Suurempiin matkapuhelinkoteloihin mahtuu enemmän luottokortteja ja seteleitä, mutta myös kolikkotaskuja.

HTC NÄYTÖNSUOJA

Varmista näyttösi suojaus näytönsuojalla. Meillä on karkaistusta lasista valmistetut näyttösuojukset ja pehmeät näytönsuojat eri materiaaleista, kuten hydrogeelistä ja muovikalvosta.