Google Pixel matkapuhelinkotelot ja tarvikkeet | CaseOnline.fi

GOOGLE

GOOGLE

Tunnettu yritys, joka perustettiin vuonna 1998 kehittämään hakukoneensa Googlea.
Tänään yritys tarjoaa erilaisia palveluita ja tuotteita.
Heidän ensimmäinen matkapuhelimensa esiteltiin nimellä Pixel, ja sitä kutsutaan edelleenkin.
CaseOnline tarjoaa mobiililisävarusteita koko Google Pixel -sarjaan.

GOOGLE PIXEL SUOJAKUORI

Varusta Google Pixel matkapuhelimesi suojakuorilla, joita meillä on useista eri materiaaleista.
Silikonisuojat ovat yksi yleisimmistä suojauksista, joita on saatavilla erilaisia värejä ja muotoilutyyppejä. Matkapuhelimen suojakuori tarjoaa paremman otteen ja suojan, ja voit tuoda matkapuhelimeesi henkilökohtaisen kosketuksen.

GOOGLE PIXEL LOMPAKKOKOTELO

Jos haluat kuljettaa luottokortteja mukanasi, mobiililompakko tai matkalaukku on täydellinen vaihtoehto. Saatavilla on muunnelmia, joissa on korttipaikkojen määrä tarpeidesi mukaan. Hieman ohuemmissa versioissa on vähemmän korttipaikkoja, kun taas enintään 14 kortin vaihtoehdot ovat enemmän kuin matkapuhelinlaukku. Irrotettavan kuoren ratkaisuja kutsutaan myös 2in1:ksi, jolloin matkapuhelin pidetään paikallaan magnetismin avulla. Käytännöllinen, kun haluat puhua puhelimessa.

GOOGLE PIXEL NÄYTÖNSUOJA

Suojataksesi matkapuhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme näytönsuojaa.
Näytönsuojaimia on saatavana myös useissa eri materiaaleissa, kuten esim. karkaistu lasi, pehmeä lemmikkikalvo, hydrogeelikalvo tai jos et halua uteliaiden silmien näkevän näyttöäsi, on myös erityiset näytönsuojat, jotka muuttuvat mustiksi, jos et katso suoraan eteenpäin. Näitä näytönsuojaimia kutsutaan yksityisyys- tai vakoiluvastaajiksi. Valitusta näytönsuojasta riippumatta ne kaikki suojaavat lialta ja naarmuilta.