Privacy Näytönsuoja 3D Pehmeä HydroGel Apple iPhone 14 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Privacy Näytönsuoja 3D Pehmeä HydroGel Samsung Galaxy S8 Plus

  • Pehmeä näytönsuoja
  • Anti-Spy suojaus
  • Kestää kosteutta ja rasvaa
€9,90  (sis. alv) €7,98  (alv 0%)
Sisältää alv:n
check varastossa

Privacy Näytönsuoja 3D Pehmeä HydroGel Samsung Galaxy S8 Plus

HydroGel-näytönsuoja Anti-Spy toiminnolla

Privacy Näytönsuoja 3D Pehmeä HydroGel Samsung Galaxy S8 Plus on pehmeä suojakalvo, joka ei ainoastaan ​​suojaa naarmuja ja likaa vastaan, vaan myös varmistaa, että selaus pysyy yksityisenä. Puhelimen näytönsuojan ansiosta näyttöä on vaikea nähdä sivulta, mikä antaa sinulle tarvitsemasi yksityisyyden, kun käytät matkapuhelinta julkisilla paikoilla. Anti-Spy-t iminto saa matkapuhelimesi näytön muuttumaan mustaksi sivulta katsottuna. Vain sinä, joka olet suoraan näytön edessä, näet selvästi, mitä näytetään.

Pehmeä ja ohut suojakalvo

Tämä pehmeä ja ohut suojakalvo Samsung Galaxy S8 Plus tarjoaa täydellisen suojan matkapuhelimen näytölle. Vain 0,125mm paksu, on tuskin havaittavissa, että näytönsuoja on päällä, mutta suojaa tehokkaasti kosteudelta, lialta, naarmuilta ja rasvalta, mikä saa näytön näyttämään uudelta pidempään. Tämä johtuu siitä, että näytönsuoja on valmistettu polyuretaanista ja vastaavista polymeereistä, joilla on kyky vaimentaa iskuja ja tarjota jonkin verran itsekorjautumiskykyä. Tämä tarkoittaa, että pienet naarmut voivat kadota tai muuttua vähemmän näkyviksi ajan myötä.

Helppo koota ja pitkäikäinen

Privacy Screen Protector 3D Soft HydroGel on helppo asentaa Samsung Galaxy S8 Plus Näytönsuojassa on lime tekniikka, mikä tarkoittaa, että se kiinnittyy vahvasti näyttöön, eikä irtoa pitkään aikaan ja säilyttää tehokkuutensa.

Mikä on 3D Soft HydroGel?

HydroGel näytönsuojamateriaali on vallankumouksellinen tuote näytön suojauksen alalla, joka on peräisin polymeeriverkkojen kemiallisesta prosessoinnista, joilla on korkeat vettä imevät ominaisuudet. Ajattele HydroGeliä teknisesti edistyneenä muovimuotona, joka käsiteltäessä saavuttaa erinomaiset suojaominaisuudet ja erittäin läpinäkyvän.

Termi "Hydro" viittaa veden käyttöön valmistusprosessissa, kun taas "geeli" viittaa materiaalin joustavaan, pehmusteiseen luonteeseen. Materiaali on huomattavasti joustavampi ja iskuja vaimentavampi verrattuna perinteisiin lasi tai muovisuojuksiin. Tuloksena on näytönsuoja, joka on erittäin ohut, melkein näkymätön paljaalla silmällä ja voi suojata puhelimesi näyttöä tavallisilta pudotuksilta, naarmuilta ja jopa tahroilta.

HydroGel näytönsuojat eivät ole vain läpinäkyviä, vaan ne säilyttävät myös alkuperäisen kirkkauden ja kosketusherkkyyden. Ne on suunniteltu sopimaan Samsung Galaxy S8 Plus näytölle. Oikealla asennuksella ei muodostu kuplia, toisin kuin perinteiset muovisuojukset. Pienemmät kuplat voivat hävitä muutamassa päivässä HydroGel materiaalin itsekorjautuvan toiminnon avulla, pienemmätkin naarmut häviävät ajan myötä.

Pohjimmiltaan HydroGel näytönsuojat yhdistävät sekä muovisten että karkaistujen lasien näytönsuojaimien parhaat ominaisuudet ja tarjoavat puhelimen näytölle optimaalisen suojan ja selkeyden ilman kompromisseja.

Tekniset tiedot

Väri: Läpinäkyvä
Yhteensopivuus: Samsung Galaxy S8 Plus
Materiaali: Hydrogeeli

Sisältö
1 x näytönsuojakalvo
2 x lautasliina märkä/kuiva
1 x kaavin

CaseOnline
26-929
0.01 kg
7315700502659
Lisätiedot
Perusväri
Musta
Tuotetyyppi
Näyttösuoja
Yhteensopiva mallin kanssa
Samsung Galaxy S8 Plus
Materiaali
HydroGel Film
Yhteensopiva merkin kanssa
Samsung
Yhteensopiva malli ID:n kanssa
SM-G955F
HS Code
70200080
Kunto
Uusi
Väri
Musta
Värikuvio
Yksivärinen
Pakeuus
0.125mm
Tuotteennimi
Privacy näytönsuoja 3D soft hydrogel
Määrä
1
TOIMITUS

Normaali toimitus 3-10 arkipäivää.

PALATA

30 päivän peruutusoikeus kaikille CaseOnline.fi-ostoksille.
Lue lisää peruuttamis-/reklamaatiooikeudesta ostoehdoista.

MAKSU

Tarjoamme turvallisen maksun Netsillä.
Ilmaiset maksuvaihtoehdot.

  • Lyhut
  • Lasku
  • Mobile Pay
  • Internet-pankki
  • Osittainen maksu