Näytönsuoja 3D Pehmeä HydroGel Samsung Galaxy Note 10 (SM-N970F)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Näytönsuoja 3D Soft HydroGel Samsung Galaxy Note 10

  • Pehmeä näytönsuoja
  • Paksuus 1.125mm
  • 100% läpinäkyvä
€9,90  (sis. alv) €7,98  (alv 0%)
Sisältää alv:n
check varastossa

HydroGel näytönsuoja Samsung Galaxy Note 10

Kehittynyt näytön suojaus

3D Soft Hydrogel on edistyksellinen ja huolellisesti suunniteltu näytönsuoja, joka tarjoaa turvallisen suojan Samsung Galaxy Note 10 näytöllesi. Huippuluokan 3D hydrogeeliteknologialla valmistettu se tarjoaa täydellisen suojan puhelimesi näytölle ja estää tehokkaasti naarmuilta, lialta ja päivittäiseltä kulumiselta. Sen pehmeä mutta vankka koostumus vaimentaa iskuja ja estää halkeilua tai halkeilua, mikä varmistaa, että Samsung Galaxy Note 10 näyttö pysyy virheettömänä ja tahrattomana.

Kristinkirkas ja erittäin ohut muotoilu

Koe Samsung Galaxy Note 10 upea näyttö ilman kuvanlaadun vääristymiä. 3D Soft HydroGel näytönsuojassa on kristallinkirkas muotoilu, joka säilyttää alkuperäisen näytön kirkkauden ja selkeyden. Vain 0.125mm paksu se tarjoaa kosketusherkän kokemuksen, jonka avulla voit navigoida puhelimessa vaivattomasti. Sano hyvästit isoille näytönsuojaimille, jotka pilaavat laitteesi esteettisen ulkonäön, ja käytä erittäin ohutta, lähes näkymätöntä suojaa, joka pitää Samsung Galaxy Note 10 puhtaana ja siistinä.

Ongelmaton asennus ja pitkäkestoinen tarttuvuus

3D Soft HydroGel näytönsuojan asentaminen on suhteellisen helppoa. Edistyksellinen liimateknologia takaa vahvan sidoksen, joka kestää pitkään löystymättä tai tehokkuutta menettämättä. Näytön suojakalvo ei jätä jälkiä. Pidä Samsung Galaxy Note 10 näyttösi turvassa tällä luotettavalla ja kestävällä näytönsuojalla.

Mikä on 3D Soft HydroGel?

HydroGel näytönsuojamateriaali on vallankumouksellinen tuote näytön suojauksen alalla, joka on peräisin polymeeriverkkojen kemiallisesta prosessoinnista, joilla on korkeat vettä imevät ominaisuudet. Ajattele HydroGeliä teknisesti edistyneenä muovimuotona, joka käsiteltäessä saavuttaa erinomaiset suojaominaisuudet ja erittäin läpinäkyvän.

Termi "Hydro" viittaa veden käyttöön valmistusprosessissa, kun taas "geeli" viittaa materiaalin joustavaan, pehmusteiseen luonteeseen. Materiaali on huomattavasti joustavampi ja iskuja vaimentavampi verrattuna perinteisiin lasi tai muovisuojuksiin. Tuloksena on näytönsuoja, joka on erittäin ohut, melkein näkymätön paljaalla silmällä ja voi suojata puhelimesi näyttöä tavallisilta pudotuksilta, naarmuilta ja jopa tahroilta.

HydroGel näytönsuojat eivät ole vain läpinäkyviä, vaan ne säilyttävät myös alkuperäisen kirkkauden ja kosketusherkkyyden. Ne on suunniteltu sopimaan Samsung Galaxy Note 10 näytölle. Oikealla asennuksella ei muodostu kuplia, toisin kuin perinteiset muovisuojukset. Pienemmät kuplat voivat hävitä muutamassa päivässä HydroGel materiaalin itsekorjautuvan toiminnon avulla, pienemmätkin naarmut häviävät ajan myötä.

Pohjimmiltaan HydroGel näytönsuojat yhdistävät sekä muovisten että karkaistujen lasien näytönsuojaimien parhaat ominaisuudet ja tarjoavat puhelimen näytölle optimaalisen suojan ja selkeyden ilman kompromisseja.

Tekniset tiedot

Väri: Läpinäkyvä
Yhteensopivuus: Samsung Galaxy Note 10
Materiaali: Hydrogeeli

Sisältö
1x näytönsuoja (puhelin ei sisälly)
2x lautasliina

CaseOnline
44-819
0.01 kg
7315700024199
Lisätiedot
Perusväri
Läpinäkyvä
Tuotetyyppi
Näyttösuoja
Yhteensopiva mallin kanssa
Samsung Galaxy Note 10
Materiaali
HydroGel Film
Yhteensopiva merkin kanssa
Samsung
Yhteensopiva malli ID:n kanssa
SM-N970F
HS Code
70200080
Kunto
Uusi
Väri
Läpinäkyvä
Värikuvio
Yksivärinen
Pakeuus
0.125mm
Tuotteennimi
3D Soft Hydrogel
Määrä
1
TOIMITUS

Normaali toimitus 3-10 arkipäivää.

PALATA

30 päivän peruutusoikeus kaikille CaseOnline.fi-ostoksille.
Lue lisää peruuttamis-/reklamaatiooikeudesta ostoehdoista.

MAKSU

Tarjoamme turvallisen maksun Netsillä.
Ilmaiset maksuvaihtoehdot.

  • Lyhut
  • Lasku
  • Mobile Pay
  • Internet-pankki
  • Osittainen maksu