Fairphone matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

FAIRPHONE

FAIRPHONE

Fairphone on vuonna 2013 perustettu brändi, jonka tavoitteena on luoda älypuhelimillaan myönteisiä vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Amsterdamissa, Hollannissa sijaitseva yritys toimii tavoitteena luoda oikeudenmukaisempi ja kestävämpi elektroniikkateollisuus. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka erottaa Fairphonen muista älypuhelinbrändeistä, on heidän sitoutumisensa eettisiin ja kestäviin tuotantomenetelmiin. Yritys hankkii materiaalit vastuullisesti, varmistaa reilut työkäytännöt ja edistää läpinäkyvyyttä koko toimitusketjussa. He työskentelevät toimittajien kanssa vähentääkseen tuotteidensa ympäristövaikutuksia ja pyrkivät luomaan kiertotaloutta tekemällä laitteistaan ​​helposti korjattavia ja päivitettäviä. Fairphonen älypuhelimet on suunniteltu modulaariseksi, joten käyttäjät voivat helposti vaihtaa ja päivittää osia, kuten akun ja kameramoduulin. Tämä ei ainoastaan ​​pidennä laitteen käyttöikää, vaan myös vähentää elektroniikkajätettä. Lisäksi Fairphone tarjoaa käyttäjilleen oikeudenmukaiset työolosuhteet, mukaan lukien oikeuden korjauksiin, ja tukee projekteja, jotka edistävät teknologian vastuullista käyttöä.

Kaiken kaikkiaan Fairphone on brändi, joka keskittyy luomaan tuotteillaan myönteisiä vaikutuksia yhteiskuntaan ja ympäristöön. Yrityksen sitoutuminen eettisiin ja kestäviin tuotantomenetelmiin tekee siitä ainutlaatuisen toimijan elektroniikkateollisuudessa, ja se on harkitsemisen arvoinen kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ostoihinsa.

Fairphone matkapuhelinkoteloiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjänä CaseOnline tukee ylpeänä tätä ympäristötietoista brändiä. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita lisävarusteita Fairphone-puhelimiin, kuten kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit ja muut tarvikkeet. Tuotteemme on suunniteltu parantamaan käyttökokemusta Fairphonen eettisiä ja kestäviä arvoja kunnioittaen. Kun päätät ostaa lisätarvikkeita CaseOnlinesta, voit tukea yritystä, joka arvostaa sosiaalista ja ympäristövastuuta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut sekä edistämään eettisiä ja kestäviä käytäntöjä teknologiateollisuudessa.

FAIRPHONE KUORI

Fairphone-puhelimille on suhteellisen vaikea löytää suojakuoria, koska valmistajia on vähän. CaseOnlinessa on useita erilaisia ​​kuoria, pääasiassa silikoni- ja TPU-kuoria, jotka ovat hieman kovempia, mutta silti samanlaisia ​​kuin silikoni. Nämä kännykkäkuoret suojaavat puhelinta lialta ja naarmuilta ja tarjoavat paremman otteen puhelimesta.

FAIRPHONE KOTELO

CaseOnline on tuottanut joitakin mobiililompakoita Fairphone-puhelimiin. Koteloon mahtuu 3 luottokorttia ja setelitasku. Mobiililompakko suojaa myös näyttöä. Magneettinen suljin pitää lompakon suljettuna.

FAIRPHONE NÄYTÖNSUOJA

Fairphone-puhelimissa on vakiona Gorilla Glass -turvalasi. Ei kuitenkaan ole huono idea suojata tätä lasia karkaistusta lasista tehdyllä näytönsuojalla tai pehmeästä muovikalvosta valmistetulla näytönsuojalla. Se estää likaa ja naarmuja.