DORO matkapuhelinkotelot ja -tarvikkeet | CaseOnline.fi

DORO

DORO

Doro on ruotsalainen yritys, joka on keskittynyt vanhuksille tarkoitettuihin tietoturvapalveluihin ja tietoliikennetuotteisiin. Vuoteen 2008 asti he myivät pääasiassa kotipuhelimia, mutta ovat äskettäin vaihtaneet vaihteita ja myyvät nyt matkapuhelimia vanhemmalle sukupolvelle. Heidän puhelimilleen on ominaista yksinkertainen käyttöliittymä, jossa on yksinkertaiset valikot ja hieman suuremmat painikkeet ja symbolit. Doro-matkapuhelimet soveltuvat myös vammaisille.

DORO SUOJAKUORI

Doro tekee paljon omia kuoriaan. Caseonline on näiden kuorien jälleenmyyjä, mutta on myös valmistanut omia suojuksiaan, jotka on sovitettu useisiin eri Doro-malleihin.
Meillä on silikonikuoria useissa eri väreissä, ne tarjoavat paremman otteen puhelimeen, joka muuten voi olla koetaan melko liukkaaksi. Meillä on myös kovat kuoret, jotka on valmistettu materiaalista PC (Poly Carbonate).

DORO LOMPAKKOKOTELO

Doron laadukkaiden nahkaisten matkapuhelinkoteloiden ja -lompakoiden jälleenmyynti.
Magneettisesti irrotettavalla matkapuhelimen kuorella on käytännöllinen puheluihin vastaaminen. tai jos haluat jättää lompakkoosan kotiin. CaseOnline on myös valmistanut joitakin matkapuhelinkoteloita ja -laukkuja, jotka on mukautettu Doro-puhelimiin. Meillä on koteloita, mutta 2 korttipaikasta 9 korttipaikkaan, osa on saatavana myös kolikkolokerolla ja vetoketjulla.


DORO NÄYTÖNSUOJA

Suojaa Dorosi näytönsuojalla.
Näyttösuojat on valmistettu karkaistusta lasista ja pehmeästä muovikalvosta.
Meillä on sekä Doron omia näytönsuojaimia että omia valmistamiamme näytönsuojaimia.