Osta lisävarusteita DJI RC Motion 2 käsiohjaimeesi

DJI RC Motion 2

Koe liikkumisen vapaus DJI RC Motion 2 kanssa

Langaton hallinta rajattomalle luovuudelle

Koe uusi luovuuden ulottuvuus DJI RC Motion 2 avulla - sinun lopullinen kumppanisi vaikuttavien dronekuvien ja videoiden tallentamiseen. Langattoman hallinnan avulla voit ohjata DJI-droneasi etäältä ja luoda sulavia ja tarkkoja liikkeitä upeiden lentokuvien saamiseksi. Tutki maisemaa, tallenna hetket ja luo elokuvallisia mestariteoksia helposti ja tarkasti.

Edistyksellistä teknologiaa vertaansa vailla olevalle hallinnalle

DJI RC Motion 2 on varustettu edistyksellisellä teknologialla, joka antaa sinulle vertaansa vailla olevan hallinnan droneesi. Intuitiivisten ohjainten ja helpon liittymisen ansiosta voit sujuvasti navigoida ilmassa ja tallentaa jokaisen hetken täydellisesti. Olet sitten ammattivalokuvaaja, seikkailunhaluinen tai harrastelentäjä, DJI RC Motion 2 vie lentokuvauksesi uusiin korkeuksiin.

Turvallisuutta ja luotettavuutta jokaiseen lentoon

DJI RC Motion 2 on suunniteltu turvallisuus ja luotettavuus ensisijaisina jokaiseen lentoon. Vankalla rakenteella ja luotettavalla suorituskyvyllä voit luottaa siihen, että droneesi on aina turvallisissa käsissä. Tutki maailmaa ylhäältä päin luottavaisin mielin ja tallenna unohtumattomat hetket DJI RC Motion 2 kanssa rinnallasi.

CaseOnline tarjoaa DJI RC Motion 2 lisävarusteet - tutustu laajaan valikoimaamme DJI RC Motion 2 käsiohjaimen lisävarusteita myymälässämme.

Tekniset tiedot

Malli: DJI RC Motion 2
Mallinumero: RM220
Esitelty: 2023
Mitat: 170 x 104 x 74.44mm
Paino: 170 g