Cricket matkapuhelinkotelot ja tarvikkeet | CaseOnline.fi

CRICKET

Suojaa Cricket puhelimesi matkapuhelinkuorilla tai kuorilla

Cricket Wireless on prepaid langattomien palvelujen tarjoaja Yhdysvalloissa. Se kilpailee ensisijaisesti muiden langattomien prepaid-palvelujen, kuten T-Mobilen Metron, Dish's Boost Mobilen ja Verizonin Visiblen, kanssa.

Brändin alkuperä juontaa juurensa AT&T:n Leap Wireless Internationalin ostoon heinäkuussa 2013. Leap Wireless International oli Cricket Wirelessin emoyhtiö. Federal Communications Commission (FCC) hyväksyi tämän 1,2 miljardin dollarin yrityskaupan maaliskuussa 2014. Osana siirtymistä AT&T yhdisti oman prepaid-brändinsä, Aio Wirelessin, Cricket Wirelessiin muodostaakseen uuden Cricketin.< /p>

Cricketin tarjoamat matkapuhelimet eivät ole nimenomaan "Cricket" puhelimia, vaan niitä valmistavat useat eri valmistajat, mukaan lukien johtavat tuotemerkit, kuten Samsung, Apple, LG ja muut. Nämä puhelimet ovat yhteensopivia Cricketin verkon kanssa, joka toimii AT&T:n infrastruktuurilla. On myös huomionarvoista, että Cricket antaa asiakkaille mahdollisuuden tuoda omat puhelimensa, mikäli ne ovat yhteensopivia verkon kanssa.

Jos haluat saada käsityksen matkapuhelimien kehityksestä yleisesti, joka epäsuorasti muokkaa Cricketin puhelimia, voit tarkastella matkapuhelimien historiaa. 1940-luvun ensimmäisistä autopuhelimista nykypäivän uraauurtaviin älypuhelimiin matkapuhelintekniikan kehitys on todella merkittävää.

Me CaseOnlinella olemme ylpeitä voidessamme tarjota parhaan valikoiman lisävarusteita Cricket puhelimellesi kestävistä matkapuhelinkuorista ja kuorista kestäviin näytönsuojaimiin. Cricket puhelimien mobiilitarvikevalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan kovaa suojaa ja pitämään puhelimesi tyylikkäänä ja toimivana.

Cricket kännykkäkotelo

Cricket puhelinkuoremme on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan poikkeuksellista suojaa puhelimellesi. Yksi myydyimmistä on Cricket Debut Smart Case, jossa on sisäänrakennettu jalusta, joka helpottaa katselua, ja vankka, iskunkestävä ulkokuori, joka tarjoaa lujan suojan. Sen mukana tulee myös karkaistu lasi näytönsuoja, joka suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja halkeilulta.

Cricket mobiili lompakko

Me CaseOnline ymmärrämme mukavuuden tarpeen, ja juuri Cricket matkapuhelinkotelomme tulevat käyttöön. Niiden avulla voit säilyttää puhelimen ja tärkeät kortit yhdessä paikassa. Nämä matkapuhelinkotelot on suunniteltu tyylin ja toiminnallisuuden tasapainoa ajatellen, ja ne ovat käytännöllinen mobiilisuoja niille, jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina ja kompakteina.

Cricket näytönsuoja

Varmistaaksesi, että puhelimesi näyttö pysyy täydellisessä kunnossa, tarjoamme valikoiman erilaisia ​​näytönsuojaimia, jotka on sovitettu eri krikettipuhelimiin. Ne on valmistettu karkaistusta lasista ja ne on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suoja päivittäistä kulumista vastaan. Myös pehmeät PET-kalvosta valmistetut näytönsuojat tai itsekorjautuvat hydrogeeliset näytönsuojat. Ne eivät vain estä naarmuja ja halkeamia, vaan varmistavat myös, että puhelimen näytön kirkkaus pysyy tinkimättömänä.

Miksi valita CaseOnline?

CaseOnline valitseminen tarkoittaa, että investoit korkealaatuisiin tuotteisiin ja palveluihin. Tarjoamme Cricket puhelimille erilaisia ​​mobiilitarvikkeita, jotka ovat sekä ainutlaatuisia että muokattavissa.

Tutustu valikoimaamme tänään ja löydä täydellinen matkapuhelimesi suojakuori krikettipuhelimellesi CaseOnline.