Ostaa CAT S75 kuori & lompakkokotelo hyvät hinnat

CAT S75

Matkapuhelimen tekniset tiedot

Malli: CAT S75
Mallinumero: BM1S1B
Otettu käyttöön: Helmikuu 2023
Näytön koko: 6.6"
Mitat: 171 x 80 x 11.9mm
Paino: 268g

Matkapuhelinkotelot ja tarvikkeet Cat S75

CAT S75 on kestävä ja vankka puhelin, joka on täydellinen ihmisille, jotka työskentelevät haastavissa ympäristöissä. CaseOnlinesta löydät laajan valikoiman koteloita ja lisävarusteita CAT S75, jotka tarjoavat lisäsuojaa lialta, iskuilta ja naarmuilta.
Yksi CAT S75:n suosituimmista lisävarusteista on mobiililompakko, jossa on tilaa luottokorteille. CaseOnlinesta löydät useita erilaisia ​​koteloita, jotka on valmistettu kestävästä materiaalista TPU.
Olemme valmistaneet erilaisia ​​versioita näistä suosituista lompakkokoteloista ja -laukkuista, kaikki mallit on sovitettu CAT S75:lle. Löydät kaiken yksinkertaisista lompakkokoteloista muutamalla korttipaikalla suurempiin laukkuihin, joissa on tilaa useille korteille ja kolikoille. Joissakin näistä puhelinkoteloista on myös vetoketjut ja ylimääräiset lokerot pitämään tavarasi turvassa ja järjestyksessä
Meillä on myös erivärisiä ja -mallisia kuoria Cat S75:lle. Kansi pyörivällä renkaalla, joka on yhteensopiva myös magneettisten autotelineiden kanssa. TPU-silikonikuori tarjoaa tukevan otteen puhelimesta ilman, että puhelin putoaa. Riippumatta siitä, mitä mobiililisävarustetta tarvitset, voit olla varma, että löydät sen CaseOnlinesta.

Mitä tulee CAT S75 -näyttöön, voi olla hyvä suojata se ylimääräisellä näytönsuojalla.
Meillä on molemmat näytönsuojat PET-, HydroGel- ja karkaistu lasi 9H, kaikki mallit mukautettu CAT S75.
Yhteenvetona voidaan todeta, että CaseOnline tarjoaa laajan valikoiman mobiilitarvikkeita CAT S75:lle, mukaan lukien kuoret, matkapuhelinkotelot ja muut lisävarusteet, jotka suojaavat puhelinta vaurioilta ja lialta. Ostamalla mobiilitarvikkeita CaseOnlinesta voit luottaa siihen, että puhelimesi on hyvin suojattu ja saat laadukkaita lisävarusteita edulliseen hintaan.