Asus matkapuhelinkotelot ja tarvikkeet | CaseOnline.fi

ASUS

ASUS

Taiwanilainen elektroniikkayritys, joka perustettiin vuonna 1989, innovatiivinen ja palkittu yritys. Vuonna 2008 he voittivat maailman nopeimman kannettavan tietokoneen palkinnon. Asus Zenfone lanseerattiin vuonna 2014, ja sen jälkeen se on julkaissut joka vuosi uusia matkapuhelimia tähän sarjaan.

ASUS ZENFONE SUOJAKUORI

CaseOnlinella on laaja valikoima matkapuhelinkoteloita koko zenfone-sarjalle vuoden 2016 alusta nykypäivän matkapuhelimiin. Silikonista valmistettu kännykkäkotelo suojaa kännykkää hyvin lialta ja naarmuilta.
Kestää useimmiten myös iskuja, jos matkapuhelimesi satut putoamaan. Verkkokaupassamme on useita erilaisia kuoria, joista valita.

ASUS ZENFONE LOMPAKKOKOTELO

Jotkut pitävät mobiililompakkoa kömpelönä, mutta ottaen huomioon, että sinulla on lompakko ja puhelin yhdessä, se on erittäin käytännöllinen ja myös erinomainen suoja kännykkä. Koteloissa on usein jonkinlainen magneettilukko, joka pitää mobiililompakkon kiinni, ja jos sattuu onnettomuus, se on todella hyvä suoja. Saatavilla on myös mobiilikoteloita, niissä on paljon korttipaikkoja ja lokeroita, jopa 14 korttipaikkaa ei ole epätavallista. Lisäksi tilaa seteleille ja joissakin malleissa myös kolikkolokero.

ASUS ZENFONE NÄYTÖNSUOJA

Näytön suojaus, jota kutsutaan myös näytön suojaksi, on aina hyvä käyttää, koska muuten näyttö naarmuuntuu helposti. Karkaistu lasi näytönsuojat ovat hieman kestävämpiä ja voivat usein säästää näyttöäsi rikkoutumasta, jos pudotat puhelimen vahingossa. Puhelimen kameralle on olemassa samanlaisia näytönsuojaimia, joita kutsutaan kameran linssin suojiksi.