CaseMe Smart Magnet FlipCase Apple iPhone 15 Pro Max - Ruskea
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CaseMe puhelimenkotelo 013 Apple iPhone 15 Pro Max - Ruskea

  • Aseta elokuvan näyttötoiminto
  • Piilotettu magneettilukko
  • Suojaa koko puhelinta
€23,89  (sis. alv) €19,27  (alv 0%)
Sisältää alv:n
check varastossa

CaseMe FlipCase 013 Apple iPhone 15 Pro Max

CaseMe FlipCase on käytännöllinen kotelo Apple iPhone 15 Pro Max ja symboloi tyyliä ja eleganssia. PU-nahasta valmistettu, tämä lompakko tarjoaa hienostuneen kosketuksen ja sen kestävä muotoilu suojaa puhelintasi naarmuilta ja iskuilta, samalla kun tyylikäs flip-toiminto tarjoaa helpon pääsyn näyttöön.

Monitoiminen muotoilu

CaseMe FlipCase Apple iPhone 15 Pro Max yhdistää toiminnallisuuden ja tyylin. Useiden korttipaikkojen ja erillisen setelitaskun ansiosta voit helposti säilyttää tärkeimmät korttisi ja käteisen/kuitit. Magneettinen lukitus varmistaa, että kaikki pysyy paikoillaan ja suojaa puhelintasi naarmuilta, pudotuksilta ja iskuilta

Kestävyys ja yhteensopivuus

CaseMe FlipCase lompakkokotelo on tehty kestämään pitkään. Se on valmistettu sopimaan täydellisesti Apple iPhone 15 Pro Max, antaen sinulle täyden pääsyn puhelimen kaikkiin portteihin ja toimintoihin. Tämä kotelo on täydellinen valinta puhelimesi suojaamiseen samalla kun se säilyttää toiminnallisuutensa ja tyylin.

Magneettinen suljin

CaseMe FlipCase Apple iPhone 15 Pro Max sisältää innovatiivisen magneettisen suljinjärjestelmän piilotetuilla magneeteilla. Tämä älykäs toiminto varmistaa, että kotelo pysyy turvallisesti suljettuna, kun puhelintasi ei käytetä, ja tarjoaa lisäsuojaa estäen lompakon sisällön putoamasta liikkeellä ollessasi. Piilotetut magneetit tarjoavat tyylikkään ulkonäön tinkimättä kotelon eleganssista, ja magneettinen suljin mahdollistaa myös nopean ja helpon pääsyn puhelimeesi kun se soi.

Telinefunktio

CaseMe Retro FlipCase Apple iPhone 15 Pro Max suojaa paitsi puhelinta, se on myös täydellinen mediakäyttöön. Ainutlaatuisen telinefunktionsa ansiosta kotelo voidaan helposti muuntaa käytännölliseksi telineeksi elokuvien katseluun, TV tai videopuheluille. Tämä ominaisuus on ihanteellinen nauttimaan suosikkielokuvistasi ja -sarjoistasi puhelimellasi mukavassa kulmassa, joka sopii sinulle.

Vakaa silikonikehys

Varmistaakseen, että Apple iPhone 15 Pro Max pysyy vakaana ja turvallisena kotelossa, CaseMe Retro FlipCasessa on räätälöity silikonikehys. Tämä kehys on suunniteltu erityisesti sopimaan puhelimeesi täydellisesti ja tarjoaa vakaan ja turvallisen sijoituksen puhelimelle kotelon sisällä. Silikonikehys auttaa myös absorboimaan iskuja mahdollisissa pudotuksissa, tarjoten lisäsuojakerroksen Apple iPhone 15 Pro Max.

Tekniset tiedot

Väri: Ruskea
Yhteensopivuus: Apple iPhone 15 Pro Max
Materiaali: PU-nahka

Sisältö
1x matkapuhelinkotelo (puhelin ei sisälly)

CaseMe
71-677
0.07 kg
7315700809468
Lisätiedot
Perusväri
ruskea
MPN
013
Valmistus
CaseMe
Tuotetyyppi
Matkalaukku
Yhteensopiva mallin kanssa
Apple iPhone 15 Pro Max
Materiaali
PU nahka
Yhteensopiva merkin kanssa
Apple
Korttipaikat
2st
Yhteensopiva malli ID:n kanssa
A3106
Setelilokero
1st
HS Code
42023100
Kunto
Uusi
Väri
Ruskea
Värikuvio
Yksivärinen
Kansityyppi
Kirjan kansi
Taitettava
Joo
Toimituksen laajuus
1x mobiili lompakko (puhelin ei sisälly)
Roisketiivis
Joo
Iskunkestävä
Kyllä
Tuotteennimi
CaseMe Flipcase
Määrä
1
TOIMITUS

Normaali toimitus 3-10 arkipäivää.

PALATA

30 päivän peruutusoikeus kaikille CaseOnline.fi-ostoksille.
Lue lisää peruuttamis-/reklamaatiooikeudesta ostoehdoista.

MAKSU

Tarjoamme turvallisen maksun Netsillä.
Ilmaiset maksuvaihtoehdot.

  • Lyhut
  • Lasku
  • Mobile Pay
  • Internet-pankki
  • Osittainen maksu